Loading
21jan 2017

0

2341

0

csibVPN

csibVPN by csib

Vállalkozásunk üzemelteti Magyarország egyik legnépszerűbb VPN szolgáltatását, a csibVPN-t.

Azon kevesek közé tartozunk akik Magyarországról szolgáltatnak, Magyar egyéni vállalkozáson keresztül. (Tehát nem külföldi cégeken keresztül trükközgetve)

Maga az ötlet Áron fejéből pattant ki még 2014-ben, hogy elkezd OpenVPN-el foglalkozni. Az eleinte saját hobbi célra szánt projekt szépen elkezdett nőni, hiszen az interneten sokan rátaláltak mindenféle reklámozás nélkül.

Teljesen ingyenesen működött hónapokig, amikor elérkezett az a méret, amikor már a kezdeti 1-2 szerver nem volt elég, azonban ingyenes szolgáltatás lévén nem engedhető meg, hogy 3-4 szervert fizessen. Így eldöntötte, hogy a szolgáltatásban elkészít egy Prémium csomagot amelyben korlátlan adatforgalmat kínál, aminek hála a növekedés megkezdődhetett.

Jelenleg a csibVPN-nek Európa szerte több szervere van (~20 db) és a felhasználói igények szerint növekedik. A széles körben elterjedt kivándorlás miatt úgy gondoljuk, igenis van ránk szükség. A kint lévő Magyarok a szolgáltatásunkat használva egy csipetnyi itthoni érzést kaphatnak. Kitartást a kintieknek, jó munkát!

Az ingyenes csomagot továbbra is megtartottuk és meg is fogjuk tartani, hiszen fő célunk továbbra is az internetes korlátok áthidalása, információ szabad áramlása.

 

Csapat:

Áron – Magyar Support, Számlázás, OpenVPN, PHP, Bash

Gábor – Angol Support, PHP, MySQL, Bash, OpenVPN

Andrea – Számlázás

 

www.csibvpn.hu

Comments (0)